Novamora Review, Ervaringen & Kosten

Novamora is een aanrader voor iedereen die een levendig seksleven wil en op zoek is naar spannende seksdates. De erotische datingsite is in korte tijd enorm populair geworden bij het grote publiek. Dit komt mede door de grote media-aandacht en promoties via radio, tv en billboards door het hele land.

Of je nu op zoek bent naar een geheime affaire of als gewoon wat extra spanning in je leven, bij Novamora ben je aan het juiste adres voor ondeugend daten en erotische sexdates. Dus als je op zoek bent naar een serieuze relatie dan heb je op deze datingsite niets te zoeken.

Novamora heeft een moderne uitstraling en is makkelijk in gebruik. De erotische datingsite is 100% veilig en discreet, hierdoor kun je op je gemak en een gerust gevoel online daten.

Registratie is gratis, maar er zijn extra opties die je kunt gebruiken door een ​​betaald abonnement aan te schaffen.


Novamora.nl
Registreer nu een Gratis Account

Novamora Review

Website

Prijzen

Support

Ledenbestand

terug naar menu ↑

Novamora Kosten

Bij Novamora kun je snel en eenvoudig gratis een account registreren en gebruik maken van enkele basisfuncties die voor iedereen beschikbaar zijn. Dit zijn: Profielen bekijken, Knipogen versturen, Foto’s plaatsen, Profielfoto’s bekijken & Standaard zoeken.

Wil je echt optimaal gebruik maken van alles wat Novamora te bieden heeft? Dan heb je VIP toegang nodig, door een betaald lidmaatschap te nemen. Je krijgt dan toegang tot alle functies zoals:

Privé-berichten versturen/lezen, alle foto’s van profielen bekijken, uitgebreide zoekfuncties, jouw profielbezoekers zien en jouw persoonlijke matches bekijken. De kosten voor een VIP-lidmaatschap bij Novamora starten vanaf €24,99 per maand.

Novamora.nl
Registreer nu een Gratis Account

terug naar menu ↑

Prijzen VIP Toegang

 • 1 maand VIP €24,99
 • 2 maanden VIP €19,99 per maand
 • 4 maanden VIP €14,99 per maand

Bij Novamora kun je middels een SSL-verbinding veilig betalen via Creditcard (NL/BE), iDEAL (NL), BanContact (BE) en Overboeking (NL/BE).

terug naar menu ↑

VIP-Lidmaatschap opzeggen

Het opzeggen van een abonnement kan als volgt:

Ga naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en ga vervolgens naar “Account”. Op het tabblad “Account-status” klik je op de knop “Abonnement stoppen”. Klik vervolgens op “Bevestig” en het abonnement wordt stopgezet zodat deze niet automatisch verlengd wordt. Je behoudt VIP-toegang voor het resterende aantal dagen dat deze nog geldig is.

terug naar menu ↑

Novamora Uitschrijven

Uitschrijven bij Novamora is heel eenvoudig. Als je ingelogd bent kun je via het profiel-icoontje rechtsboven klikken op “Account”. Klik daarna “Uitschrijven” en volg de aangegeven stappen. Bij het uitschrijven van het profiel wordt het verwijderd en zal niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten. Een eventueel lopend abonnement wordt stopgezet. Als alternatief heb je ook de optie om jouw profiel (tijdelijk) te verbergen.

terug naar menu ↑

Novamora App

Op dit moment biedt deze datingsite nog geen dating app aan. Maar daar staat wel tegenover dat de mobiele versie perfect werkt!

Novamora.nl
Registreer nu een Gratis Account

terug naar menu ↑

Novamora Dating TIPS

terug naar menu ↑

Keuze Profielfoto

Jouw profielfoto een belangrijke factor van jouw slagingspercentage, want deze maakt de eerste indruk van jou op jouw bezoekers van je datingprofiel. Maak gebruik van onze perfecte profielfoto tips.

terug naar menu ↑

Profieltekst schrijven

De beste manier om op te vallen is door een geweldige profieltekst te schrijven die je persoonlijkheid laat zien en die direct de aandacht trekt. Voor tips lees dan ons artikel over het perfecte datingprofiel.

terug naar menu ↑

Gebruik een VIP Lidmaatschap

VIP Members krijgen veel meer aandacht en reacties. Voor andere leden betekent dit namelijk dat je serieus en echt bent. Ze zullen je sneller vertrouwen en eerder contact met je opnemen. Daarnaast heb je toegang tot alle functies van Novamora die het vinden van de juiste matches veel sneller en makkelijker maken.

terug naar menu ↑

Originele berichten

Naast een geweldig profiel met perfecte profielfoto’s, is het belangrijk dat jouw berichten aanspreken bij de ontvanger. Zorg ervoor dat je berichten stuurt die kunnen leiden tot sexy gesprekken die je allebei in de stemming brengen. Bij Novamora kun je ook Knipoogjes versturen, deze kunnen op zich ook een goede start zijn om contacten te leggen.

Novamora.nl
Registreer nu een Gratis Account

Novamora Ervaringen

Ray

Als internet ondernemer kwam ik enkele jaren geleden op het idee om een dating advies platform te gaan lanceren. Samen met de beste vriendin van mijn vrouw ben ik begonnen aan iets heel moois. We hebben al vele duizenden bezoekers succesvol op weg geholpen in zoektocht naar een nieuwe partner.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Uw totale score

   Veilige Datingsites